fbpx

ACTIVITEITEN

KINDERFEESTJES
_____

Wil jij het vetste feestje van de klas geven?
Dat kan bij ons!

Onder begeleiding van professionele freerunners gaan we op een veilige en uitdagende manier aan de slag met de basistechnieken van het freerunnen.

Onze feestjes zijn in de vorm van een leuke workshop van anderhalf uur. Dit organiseren wij doorgaans op het I Amsterdam parkour park bij de Sloterplas, of het nieuwe parkour park bij de Laan van Spartaan.

Het feestje is exclusief taart, limonade, etc. Dat kunt u dus het best zelf meenemen of vooraf of achteraf doen.

Kosten
– Tot 10 deelnemers €200,- inc. BTW;
– Tot 15 deelnemers €250,- inc. BTW;
– Bij meer dan 15 deelnemers maken wij een offerte op maat.

WORKSHOPS
_____

Opzoek naar een actief bedrijfsuitje? Volwassenen hun innerlijke kind weer laten omarmen? Zoek de grenzen op tijdens een workshop freerunnen!

Onder begeleiding van professionele freerunners gaan we op een veilige en uitdagende manier aan de slag met de basistechnieken van het freerunnen. In dit programma zijn specifieke oefeningen geïntegreerd die alleen haalbaar zijn wanneer je samenwerkt.

Onze workshops zijn in de vorm van een leuke workshop van anderhalf uur. Dit organiseren wij doorgaans op het I Amsterdam parkour park bij de Sloterplas, of het nieuwe parkour park bij de Laan van Spartaan.

Kosten
– Tot 10 deelnemers €200,- inc. BTW;
– Tot 15 deelnemers €250,- inc. BTW;
– Bij meer dan 15 deelnemers maken wij een offerte op maat.

PRIVÉLESSEN
_____

Altijd al willen schitteren in freerunning? Grijp nu je kans met privélessen van een absolute topper in het vak! Onze ervaren coach, die onder meer aanstormend talent Beer Zonneveld begeleidde, staat klaar om jou te trainen, afgestemd op jouw niveau en behoeften.

Wat je kunt verwachten:
– Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte trainingssessies;
– Meester de basistechnieken en verfijn je vaardigheden;
– Veilige en professionele begeleiding.

Onze privélessen zijn ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau. Dus of je nu net begint, of je al op weg bent om een echte freerun atleet te worden, bij ons kan je terecht voor de juiste individuele begeleiding.